Voor elke tuin een Automower.
Afhankelijk van de grootte en van de complexiteit van uw gazon kan er een keuze gemaakt worden uit verschillende modellen. Wij adviseren u graag bij het maken van een passende keuze en komen GRATIS bij u in de tuin kijken om u op maat te adviseren.

vierde plaatje automower

 

Perfect maaien

eerste plaatje hellingen overlast en complex met tekst

Husqvarna Automower — wereldleider in robotmaaien
Husqvarna Automower is uw slimme, betrouwbare partner in de tuin, van de marktleider op het gebied van robotmaaien. Hij maait uw gras overdag en 's nachts, bij regen of zonneschijn, zodat u elke dag kunt genieten van een perfect gemaaid gazon – en meer tijd overhoudt voor al uw andere taken.

tweede plaatje automower

Volledige controle met GPS-tracking
Met Automower® Connect hebt u altijd de volledige controle. Dankzij de GPS-functie en de verbinding via het mobiele telefoonnetwerk kunt u starten, stoppen en plannen met uw smartphone. En met de app kunt u de maaier ook traceren als hij is gestopt of gestolen.

Maak verbinding met de Apple Watch

Met de Automower® Connect-app, die compatibel is met Apple Watch, wordt een Husqvarna Automower® nog eenvoudiger en leuker. De app voor uw Apple Watch biedt de meest essentiële functies van de app voor uw smartphone en stelt u in staat snel te starten, te parkeren, te stoppen en de status van de robotmaaier te controleren, direct vanaf uw pols.

derde plaatje smartwatch